tiistai 27. tammikuuta 2009

Peilinappuloita

Hah, testattiin hyrskyn kanssa ensinäkemältä hyvin omintakeinen peli nimeltä Khet. hyrsky oli nähnyt netissä mainoksen, ihastunut ja metsästänyt pelin käsiinsä. Pelissä siis liikutellaan peilinappuloita (ei pelinappuloita) ja yritetään kimmottaa lasersäde omia ja vastustajan peilejä hyväksi käyttäen vastustajan faaraoon samalla, kun yrittää suojella omaa faaraotaan. Omalla vuorollaan voi liikuttaa laudalla yhtä omaa nappulaa yhden askeleen tai sitten kääntää yhtä omaa nappulaansa 90 astetta. Varsin suoraviivaista ja nopeaa. Pelin sisäistää nopeasti (riittää, kun osaa ajatella 90 asteen kulmia) mutta epäilen, että melkein yhtä nopeasti peli myös jää hyllyyn pölyttymään useammaksi kuukaudeksi kunnes taas jaksaa pari erää lasereilla ampuilla. Ihan kiva peli mutta kuten sanoin, vain satunnaiseen pelailuun. Laserit muuten varmaan pääsisivät parhaiten oikeuksiinsa savuisessa ja pimeässä huoneessa.

Khetin lisäksi pelasimme maijan, lauran ja jonnin kanssa muutaman erän Colorettoa viime viikolla arki-illanistujaisiksi. Mulla kävi aika hyvä tuuri ja voitelin kaikki erät mutta virallisesti jonni otti yhden nimiinsä. Minä nimittäin unohdin pistelaskussa käyttää kerran jokerikorttini mutta eipä sitä jälkeenpäin enää voi todistella. maijan kanssa testitailtiin lisäksi Coloretto kaksinpelinä. Kyllä kai sitäkin junassa tai lentokoneessa niinkin lätkisi mutta kunnon ajanvietteeksi siitä ei ole.


On muuten ärsyttävää pelipaikan hommaaminen. Oikeastaan joka paikassa on ensimmäinen kysymys raha ja siitä ei kuulemma tingitä. Jonnekin pommisuojaan vissiin pääsisi ilmaseksi mutta on se vähän turhan kirjaimellisesti underground touhua. Mutta kai se on siihen tyytyminen, jos muuta ei keksitä.


Ei kommentteja: