torstai 19. maaliskuuta 2009

Hyvä peli, ikävä kokemus

Viime viikonloppuna anselmin, hyrskyn ja savarin pelattiin meillä erä Acquirea. Ei ollukaan pitkilleen tullu pelattua. Ehkä sitä on omaa 60-luvulta peräisin olevaa versiotaan on säästellyt, kun ei sen enempää ole pelannut. Mielestäni hyvä peli on kuitenkin kyseessä. Tällä kertaa peli kuitenkin lässähti, kun anselmilla ja hyrskyllä jäi kaikki rahat kiinni kahteen hotelliketjuun, jotka sitten viipyivät laudalla pitkään. Toisesta tietysti tuli se pelin suurin mutta vähän pelin tunnelmaa latisti, kun vain kaksi pelaajaa osallistui täysipainoisesti peliin. On se vähän pelin vikakin, jos siinä on mahdollista jäädä roikkumaan mukaan ja vain toivoa sopivaa palasta. Täytyy vain ottaa oppia myös tapauksesta, eli muistaa hajauttaa sijoituksensa kunnolla, sillä itseasiassa peli olisi voinut mennä myös toisin päin koska villen ja minun rahat olivat myöskin kiinni vain parissa ketjussa. Lopputulos oli: meitsi 58k, savari 38k, anselmi 31k ja hyrsky 26k.

Hotellikeplottelun lisäksi otimme pari erää Reiskaa lisäosalla. Ensimmäisen voitti hyrsky aika selvällä noin 40p erolla seuraavaan. hyrsky onnistui keräämään ainakin osuuden melkein jokaisesta lisäosan tuomasta maalista. En tiedä miten se tapahtui mutta näin se vain kävi. anselmi niisti niukasti pisteellä multa kakkostilan pistein 36-35. savari seurasi ekan pelin vierestä ja opetteli sääntöjä. Toiseen peliin villekin sitten liityi mukaan. Tällä kertaa olikin huomattavasti tiukempaa. Itse pelasin Spartan militarya yhdistettynä 2xVP taktiikkaan. Lopulta voitto tuli minulle 50 pisteellä. hyrsky oli kakkonen 49p, anselmilla ja villellä oli molemmilla 30+p.

Kokonaisuutena taisi olla ainakin voivottelun määrästä päätellen tuskainen sessio anselmille. Acquire oli tunkki ja Reiska ei vaan maistu, koska San Juan on jo olemassa.


Ei kommentteja: